Fontos tudnivalók

1. Hogy találok oda?


Az Aracsa Farm és Vendégház a Kis-Balatontól 2 km-re található Egeraracsán a Fő utca 52 szám alatt, amit egy kis úton lehet elérni a Fő utca 50 és 54 között kell bekanyarodni és 50 métert haladni rajta.

2. Mikortól lehet elfoglalni, és meddig kell elhagyni a szállást?


A szállást általában 17 órától lehet elfoglalni és 14 óráig kérjük elhagyni, hogy tisztán, kitakarítva tudjuk átadni az utánad következő vendégnek.

3. Kisállatot hozhatok?

Kisállatod veled aludhat a szálláson. A kiskedvencedért azonban te felelsz. Kérlek, beszéld meg vele, hogy ő is vigyázzon a házra. A telek körbe van kerítve. 

4. Van bolt a közelben?


Igen. Egy kisbolt van, nagyon minimális árukészlettel, ami 7 órától 11-ig és 14:30-tól 17:00 óráig van nyitva. Pacsán a benzinkúton van egy Lukoil, ahol egy minispar működik, illetve Pacsán nagyonbb Coop és több kisbolt, hentes, pék és található.

5. Van étterem a közelben?


Igen. Egerarcsai szállásunktól 1,5 km-re, az út szélén található a Sasha Étterem és a Zalaszabarban a Kányavári Borbirtok, ha egy komolyabb gasztronómiai élményre vágysz.

6. Pótágy van?


A vendégházban 1 db kétszemélyes ágy és 3 db egyszemélyes ágy van, külön szobákban. A nappaliban van egy kihúzható kanapé, ami kétszemélyes. Egyéb pótágyra matrac formájában van lehetőség a vendégházban, maximum további 2 fő részére. Ezen kívül sátrat tudunk és a sátorba 2 matracot tudunk biztosítani.

7. Hány fürdőszoba van?


A házban van egy fürdőszoba, amihez tartozik WC is. A kertben fedett, melegvizes blokk van, amiben 2 tágas zuhanyzót és 2 wc-t építettünk.

8. Van lehetőség sütésre, főzésre?


Igen. A szálláson egy teljesen felszerelt konyha vár, sütővel,, tűzhellyel és egy nagy hűtővel. Ezen kívül a pajtában kialakítottunk egy közösségi teret, egy nagy asztallal, gáztűzhellyel, mosogatóval, hűtővel és kinti edény, evőeszköz és tányér készlettel.

9. Kell hozni ágyneműt, törölközőt?


A szálláson ágyneműt és törölközőt is biztosítunk, nem szükséges magaddal hoznod.

10. A medence / jacuzzi télen is használható?

A medence csak nyáron használható, a jacuzzit pedig az őszi-téli időszakban üzemeljük be. 

11. Van Wifi?


Mobil Wifi található a szálláson. Ha megérkeztél, kapcsold be. A mobil wifirouter ki fogja írni a jelszót, amivel be tudsz jelentkezni.

Talán nem kaptál teljeskörű választ a kérdésedre?  Vagy további kérdésed van?

 

Kérlek, hogy hívj bennünket a +36 70 419 0333 telefonszámon és részletesen válaszolunk kérdéseidre.


Vagy küldj egy e-mailt a kérdéseiddel, és írásban válaszolunk: aracsafarm@gmail.com

Írj nekünk üzenetet:

Szálláshely-szolgáltató neve: Szabó-Diószeghy Ágnes


Szálláshely címe: 8765 Egeraracsa, Fő utca 52.


NTAK regisztrációs szám: MA21004973